Supra logó

 

A SUPRA, a zárt, szabályozható kandallóbetét feltalálója, a fűtés és a hőkomfort elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt megbízható, minőségi termékeket, minden kandalló kényelmesen és könnyen kezelhető. A SUPRA kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. A SUPRA kínálatában az összes kandalló, kandallóbetét és kályha osztályon felüli minőségű, exkluzív és ötvözi a komfortot a gazdaságossággal.

A SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

A SUPRA kandalló a pontos szabályozásnak köszönhetően megfelelően temperálja a helységet, és nem fűti túl.

Lena Supra minimal kandalló

A SUPRA-nál minden nap egy csapat mérnök dolgozik egy olyan kandalló létrehozásán, amely egyre nagyobb hatásfokú, környezetvédelmi szempontból még tökéletesebb.


SUPRA ALBAN kályha, egyedi dizájn különleges pillanatokra !

SUPRA ALBAN kályha

 

Termékkategóriák:

TEMPORIS kandallóbetétek
(100 %-ban légmentes kandalló)

APS tűzterek - Az APS TARANIS a csúcstechnológiát képviseli.

Az APS (Activ Power System) magyarul AKTÍV TELJESÍTMÉNY RENDSZER azt jelenti, hogy a kandalló optimálisan pont akkora teljesítményen tud működni, amennyire Önnek éppen szüksége van, 3 - 5 – illetve 10 kW között.

A pontos szabályozásnak köszönhetően megfelelően temperálja a helységet, és nem fűti túl.

 

APS TARANIS KANDALLÓ - A KOMFORT ÉS A KÖRNYEZET SZOLGÁLATÁBAN

Az innováció és a környezetvédelem már a kezdetektől központi szerepet játszott a SUPRA SA tevékenységében. Az új APS (Activ Power System) technológiával rendelkező kandalló a komfort és a jó közérzet új dimenzióit tárja fel Önök előtt. Nem csak a jelenlegi energetikai és környezetvédelmi elvárásoknak megfeleve, a SUPRA már a holnap kandallóit kínálja. Az ilyen kivitelezásű SUPRA kandalló már megfelel a francia nemzeti környezetvédelmi politika (Grenelle de l environnement) ajánlásainak, az alacsony energiaszükségletű épületekre vonatkozó francia (BBC) és a 2015-ben életbe lépő európai uniós szabványok követelményeinek. 

 

SUPRA kandalló márkaoldalunk

 

SUPRA letöltések

SUPRA kandalló katalógus
SUPRA kandalló katalógus
SUPRA APS technológia alacsony hőigényű házakba ajánljuk
SUPRA APS technológia alacsony hőigényű házakba ajánljuk
SUPRA Temporis kandalló - a XXI. század tűztere
SUPRA Temporis kandalló - a XXI. század tűztere

Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló