AUSTROFLAMM - "tűz minden formában"

Az AUSTROFLAMM márka fő sajátosságai az EXTRAVAGÁNS megjelenés, és a kiváló műszaki tartalom.

AUSTROFLAMM - hőtárolásban kiemelkedő szintet képvisel

ÜZLETÜNKBEN AUSTROFLAMM HŐTÁROLÓVAL FELSZERELT KANDALLÓBETÉTEK ÉLŐBEN IS MEGTEKINTHETŐEK!

Ha szemügyre veszi vagy megtapintja az AUSTROFLAMM kandallók felületét, már az az érzése támad, hogy egy nem mindennapi darab.

Ha AUSTROFLAMM-ot választja, akkor Ön a minőség elkötelezettje.

AUSTROFLAMM és a HŐTÁROLÁS
A Heat Memory System-mel - AUSTROFLAMM szabadalom - ellátott kandallók szintén különösen gazdaságosak.
Az égés során keletkező hőt tárolják, és csak fokozatosan adják le a helyiségbe, így a hő különösen hatékonyan hasznosul.

AUSTROFLAMM CODY kandallókályha


Sokan a fatűzelésre az utóbbi időben már csak egy elavult fűtési módként tekintettek.

Azonban a nyersolaj és a földgáz szűkössége és drágulása, a fokozott környezettudatosság és a meredeken emelkedő energiaárak miatt jelentős változás állt be a fűtési trendben. - Ha Ön ezeket a sorokat olvassa, feltételezhető, hogy Önnek is hasoló a véleménye.

Mára ismét hatalmas értéket képvisel egy környezetbarát kandalló, mint gazdaságos fűtési módszer.

Ezenkívül a kandallókályhák és kandallóbetétek lehetővé teszik az önellátó fűtést, és így függetlenítik a lakástulajdonosokat
a környezeti hatásoktól és a szélsőséges időjárási viszonyok vagy áramkimaradások miatti fűtéskimaradásoktól.

A fatüzelés másik előnye: más fosszilis tüzelőanyagokhoz képest a fa könnyen kitermelhető nyersanyag.

Ha a fát a közeli területekről szerzik be, és a fatüzelés során betartanak néhány alapvető szabályt, a fával való fűtés csak csekély mértékben terheli a környezetet. Mivel a fa az elégetésekor csak annyi szén-dioxidot szabadít fel, amennyit a növekedése során megkötött, ezért a fa úgynevezett CO 2 -semleges tüzelőanyag.

A környezetbarát és költségtakarékos szempontok mellett egy kandalló igazi vonzereje természetesen a szobában teremtett hangulatos és különleges atmoszférában rejlik.
A fával való fűtés kellemes meleget biztosít saját négy falunk között, és a pihentető lángoknak, a tűz pattogásának és fényjátékának köszönhetően egyedi hangulatot teremt.

Egy kandalló tehát ésszerű és ugyanakkor rendkívül hangulatos kiegészítője a lakberendezésnek, ráadásul az energetikai átálláshoz is hozzájárul.

Minden a jó kandallótűztértől és a tűzifától függ

A valóban magas kvalitású tűztérben az alacsony gyantatartalmú keményfa, mint például a gyertyán, a bükk, a nyírfa és az akác nyugodt lánggal hosszú ideig ég, ezért ideális esetben csak keveset kell a tűzre rakni. A finom, fehér hamu és a kevés korom a kandallóban a környezetbarát égés bizonyítéka.

A megfelelő tűzifa levegőn szárított, és nedvességtartalma 15-20 százalék. A kezeletlen, száraz fa a legalkalmas a fűtéshez.

BÓNUSZ!

Az ilyen kandallótűzterek üvegét nagyon ritkán vagy egyáltalán nem szükséges takarítani, mert a tökéletes égésnek és a jól funkciónáló tiszta üveg rendszernek köszönhetően nincs koromlerakódás!

Szívesen segítünk a választásban!

Kérdéseit felteheti bemutatótermünkben egy személyes konzultáció alkalmával vagy telefonon keresztül, illetve e-mailben is szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Szabó Bence

+36204233600

info@szabokandallo.hu


AUSTROFLAMME kandalló kályha katalógus
AUSTROFLAMME kandalló kályha katalógus
AUSTROFLAMME tűztérbetét katalógus
AUSTROFLAMME tűztérbetét katalógus

Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.
webshop

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló