Richard ledroff logó


... amikor nem az a kérdés, hogy MENNYIBE KERÜL?

Jöjjön és lépjen be az álom birodalmába! Kandallóépítő specialistáink segítenek tervei megvalósításában.

A RICHARD LE DROFF több, mint nyolcvan éve gyárt kiemelkedő színvonalú kandallókat a legkorszerűbb technológia segítségével, a legszigorúbb biztonsági normáknak megfelelően.

Mindig egy lépéssel előbb...
A RICHARD LE DROFF kutatási és fejlesztési csoportja távlatokban gondolkodik.
Kutató és fejlesztő laboratóriumai kiemelt figyelmet szentelnek az esztétikum, az ergonómia és a kényelmes használat ötvözésének, figyelembe véve vevőik elvárásait és a legszigorúbb vonatkozó normákat.

Náluk a csúcstechnológia egyet jelent az élvezettel és az egyszerű kezelhetőséggel.

Richard le droff szabó kandalló

Filozófia
Az ember és a tűz meghatározó kapcsolata hosszú múltra tekint vissza. Manapság a tűz látványa egyszerre megnyugtató és igéző, a család, a vendégszeretetet és a derű szinonimája.
A RICHARD LE DROFF - a kőkandalló burkolatok nagy múltú szakértője, a szakma 80 éve megkerülhetetlen szereplője, szeretné szakértelmét az Ön szolgálatába állítani. Ha Önnek az esztétikum, az energiatakarékosság és a környezettudatos gondolkodás egyaránt fontos – a legjobb helyen jár!

Kandallóit, kályháit és kandallóbetéteit a legkorszerűbb technológia segítségével hozza létre, szem előtt tartva a kifinomultságot, a környezetvédelmet és a biztonságot. Amellett, hogy praktikusak, jól is mutatnak: egy saját RICHARD LE DROFF kandalló látványa akkor is örömmel és büszkeséggel fogja Önt eltölteni, ha éppen nem fűt vele…

Végül, de nem utolsó sorban a RICHARD LE DROFF újraértelmezi a fatüzelés fogalmát… formabontó újítások és kiváló minőség jellemzik. Velük az álmok életre kelnek!

 

RICHARD LE DROFF kandalló márkaoldalunk

 

Richard le Droff Collection
Richard le Droff Collection

Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló