Bemutatóterem

 

kandalló

Nyitvatartás:

Hétköznapokon: 10-17 óráig
Szombaton: 09-12 óráig

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 33.

Telefon: 76/495-545

Mobil: 20/9-260-814

E-mail cím: info@szabokandallo.hu

 

 


Szabó Kandalló második generációs családi vállalkozás.

A Szabó Kandalló mint üzlet, több mint 26 éve, 1993 tavaszán nyitott Kecskeméten az Izsáki út. 33. szám alatt.

SUPRA kandallókkal kezdtünk, de azóta több brandet bevezettünk a piacra.

Vajon hány olyan kandalló üzlet vagy bemutatóterem van Magyarországon, amely 26. éve megszakítás nélkül, ugyanazon a helyen, ugyanazt a kandalló márkát forgalmazza?

70 m2-es kandalló bemutatótermünkben rendszerint 12 felépített kandalló, - melyből 3 működik - illetve 15 -20 kandallókályha, 17 különböző kandallóbetét élőben megtekinthető.

70 m2-es kandalló bemutatótermünk főfűtéséről egy hőtárolós burkolatú CHOPOK 780/560 kandallóbetét gondoskodik.

 

   SUPRA TARANIS 67D tűztér működés közben: 10 órás parázstartás!

 

A legújabb üzembe helyezett hőtárolós kandallónkban egy feltolható ajtós, duplaüvegezéssel ellátott, oldalüveges KOBOK tűztér a 2017-es fűtési szezon óta működik. A kandalló hőtárolós burkolatának hőmérséklete a tűz kialvása után még órákig forró marad. A hőtárolás hosszúságát a tűztérben elégetett fa mennyiségével tudjuk szabályozni.

 KOBOK CHOPOK VD 83/56 R90 S450 kandallóbetét hőtároló elemekkel felszerelve és hőtároló falazattal építve.Jelenleg 5 fő nagy kandalló márka termékeit tudjuk élőben prezentálni.


SUPRA az innovációban jeleskedik, a kandallóbetét gyártás terén a csúcstechnológiát képviseli.

 

RICHARD LE DROFF a SUPRA prémium márkája. A RICHARD LE DROFF számára a kiválóság alapkövetelmény. 
Szakembereik teljes odaadással dolgoznak, hogy minden kandalló kifogástalan legyen, ezen felül megbízható szervizelést is biztosítanak.

 

HOXTER Igényes ügyfeleink részére kínáljuk a HOXTER felsőkategóriás tűztereit. A HOXTER kandallóbetétek alkalmasak hőtárolós és hagyományos, légfűtő kandallók építésére is. Minden HOXTER tűztér samottal bélelt, és rendelkezik külső levegő csatlakozással. Továbbá, minden HOXTER kandallóbetét rendelhető dupla üvegezéssel is.

 

ROMOTOP cég ajánlata több mint 100 különböző kandallókályha modellt tartalmaz, ezek mindegyike választható homokkő, zsírkő illetve 30 féle színű hőtároló kerámia burkolattal. 
A ROMOTOP tűzterek mindegyike légtömör, és nagy választékot nyújt alacsony energiaigényű házakba is.

 

KOBOK magas minőségű, légtömör kandallóbetéteket gyárt, A  legnagyobb választékkal bíró kandallóbetét gyártó, illetve a számos opció csak bővíti a kínálatot. A legjobb szívvel ajánljuk a KOBOK tűztereit, hivatkozva az utóbbi évek sok-sok elégedett ügyfelére, a reklamáció mentességre.

 
Vajon hány olyan kandalló üzlet vagy bemutatóterem van Magyarországon, amely 26. éve megszakítás nélkül, ugyanazon a helyen, ugyanazt a kandalló márkát forgalmazza
 

 


Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló