Általános Szerződési és Felhasználási feltételek:

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

 

Üzemeltetői adatok:

Alapítva: 1995

Cégnév: ALTA 2001 Betéti Társaság

Székhely: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 25. 3.12

Adószám: 20498298-2-03

Cégjegyzék szám: 03-06-105678

Kibocsájtó cégbíróság: Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus Ügyfélszolgálat: info@szabokandallo.hu

Telefonos Ügyfélszolgálat: 76/495 545

 

Megvásárolható termékek, és szolgáltatások:

A megjelenített termékek megrendelhetőek on-line, utánvételes házhozszállítással, de lehetőség van a személyes vásárlásra is nyitvatartási időben, az ALTA 2001 BT üzletében – Szabó Kandalló.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt általános forgalmi adót, külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

 

A házhoz szállítás díja:

- 30 kg-ig 1 500,- Ft

- 80.000 Ft feletti megrendelés esetén - súlytól függetlenül - a házhoz szállítás ingyenes!

 

Rendelési információk:

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. Amennyiben szeretné a legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, úgy praktikus lehet a regisztráció elvégzése.

 

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 17 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben, e-mailben, vagy telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

 

Rendelés menete:

 1. Jelenleg csak a KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK (pl.: fatartók, szellőzőrácsok, szikrafogók, stb.) közül lehet megrendeléseket leadni. A baloldalt található KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK panelen található lisáról válasszon ki egy kategóriát.
 2. A kategória termékei közül kattintson az egyik képe alatti "BŐVEBBEN..." feliratra. Ezután jelenik meg a termék adatlapja.
 3. Az adatlapon minden informciót olvasson el. Amennyiben szeretné megrendelni a terméket, akkor a méretek alatt lévő "Szeretné megrendelni ezt a terméket most? Kattintson ide >>>" linkre kattintva megnyílik a megrendelő űrlap.
 4. Az űrlap minden adatát (az üzenet mezőn kívül) kérjük pontosan kitölteni.
 5. Amennyiben darabszámot megadta és elfogadta a vásárlási feltételeket, akkor jelenik meg az űrlap alján a "termék megrendelése most"  gomb. Erre kattintva küldheti el a megrendelését.

Fontos! Ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, a későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie. Jelszavát bármikor megváltoztathatja, regisztrációját és adatait bármikor törölheti.


A megrendelt termék házhozszállítása, fizetésének módja:

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg, a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és amennyiben a csomagoláson sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagoláson látható külsérelmi nyom esetén utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A futár nem köteles megvárni a sértetlen csomag kibontását. A csomagolás kibontása után észlelt bárminemű problémával keresse az ALTA 2001 BT. ügyfélszolgálatát telefonon, vagy e-mailben.

Házhozszállítási információk:

Webáruházunk megrendeléseit a Trans-O-Flex Hungary Kft. futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, amennyiben a második kézbesítési kísérlet is sikertelen, úgy az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Némely termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá Ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén.

A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti az oldalunkon "Elérhetőség" alatt található címre.

Elállás joga:

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

A Vásárló az elállási jogát gyakorolhatja:

 • A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától számított nyolc munkanap elteltéig.
 • Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
 • Az ALTA 2001 BT a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.
 • A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
 • A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Elállási jog gyakorlásának menete:

 • Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban.
 • Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel levelét.
 • A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint a cégünkkel szerződésben álló Trans-O- Flex Hungary Kft. futárszolgálatot értesítjük csomagfeladási szándékáról.
 • Ebben az esetben a futárszolgálat az ALTA 2001 BT-nek számlázza ki a szállítás díját, mely a termék árának visszafizetésekor levonásra kerül.
 • Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! 
 • A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (pl: a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).
 • A termék visszaérkezését követő harminc napon belül az ALTA 2001 BT. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján, postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Adatkezelés:

Az webáruház használata során az ALTA BT részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezei, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az az ALTA 2001 BT alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A megrendelés folyamán rögzített adatokat az ALTA 2001 BT mindaddig tárolja, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az ALTA 2001 BT bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá bármikor kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén.

Adatai módosítását, törlését bármikor kérheti írásban az info@szabokandallo.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései

az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével ön elfogadja az ALTA 2001 BT általános szerződési és felhasználási feltételeit és adatkezelési elveit, mely nem minősül írásban megkötött szerződésnek.


Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.
webshop

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló