Richard ledroff logó


... amikor nem az a kérdés, hogy MENNYIBE KERÜL?

Jöjjön és lépjen be az álom birodalmába! Kandallóépítő specialistáink segítenek tervei megvalósításában.

A RICHARD LE DROFF több, mint nyolcvan éve gyárt kiemelkedő színvonalú kandallókat a legkorszerűbb technológia segítségével, a legszigorúbb biztonsági normáknak megfelelően.

Mindig egy lépéssel előbb...
A RICHARD LE DROFF kutatási és fejlesztési csoportja távlatokban gondolkodik.
Kutató és fejlesztő laboratóriumai kiemelt figyelmet szentelnek az esztétikum, az ergonómia és a kényelmes használat ötvözésének, figyelembe véve vevőik elvárásait és a legszigorúbb vonatkozó normákat.

Náluk a csúcstechnológia egyet jelent az élvezettel és az egyszerű kezelhetőséggel.

Richard le droff szabó kandalló

Filozófia
Az ember és a tűz meghatározó kapcsolata hosszú múltra tekint vissza. Manapság a tűz látványa egyszerre megnyugtató és igéző, a család, a vendégszeretetet és a derű szinonimája.
A RICHARD LE DROFF - a kőkandalló burkolatok nagy múltú szakértője, a szakma 80 éve megkerülhetetlen szereplője, szeretné szakértelmét az Ön szolgálatába állítani. Ha Önnek az esztétikum, az energiatakarékosság és a környezettudatos gondolkodás egyaránt fontos – a legjobb helyen jár!

Kandallóit, kályháit és kandallóbetéteit a legkorszerűbb technológia segítségével hozza létre, szem előtt tartva a kifinomultságot, a környezetvédelmet és a biztonságot. Amellett, hogy praktikusak, jól is mutatnak: egy saját RICHARD LE DROFF kandalló látványa akkor is örömmel és büszkeséggel fogja Önt eltölteni, ha éppen nem fűt vele…

Végül, de nem utolsó sorban a RICHARD LE DROFF újraértelmezi a fatüzelés fogalmát… formabontó újítások és kiváló minőség jellemzik. Velük az álmok életre kelnek!

 


Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló