A Double Spin égési szisztéma

  • Takarékos és tiszta égés
  • Magas hatásfok
  • Tökéletes lánghatás

A double spin speciális füstelvezető rendszert a Romotop fejlesztette ki, azzal a céllal, hogy a füstgáz a fűtőberendezés égésteréből a leghatékonyabb úton jusson el a kandallóbetét csövébe. Ezzel az ökológiai szempontból is fontos tiszta égést és magasfokú hatékonyságot ér el, természetesen az égés esztétikáját sem elhanyagolva.

 

A fenti képen jól látható, hogy az első samott lángterelő után a füstgáz két oldalra terelődik. A füstgáz két oldalra irányítása azért fontos, mert így megfelelően oszlik el a hő a kandallóbetéten, továbbá nagyszerűen tükrözi a lángok által nyújtott szépséget, így a tűz az égéstér teljes szélességében élvezhető.

A modern égéstér és füstkamra double spin rendszerének köszönhetően a Romotop kandallóbetétek a teljesítmény szempontjából kiváló paraméterekkel rendelkeznek.

Az alábbi képen látható, hogy a double spin rendszer az égés folyamatában sokkal szélesebb terjedelemben teljesíti az optimális hatékonyságot és kibocsátási értéket, mint a standard megoldások.

 

 

Ez a széles terjedelemben elért optimális teljesítmény kedvezően hat a vásárlókra, hisz abban biztosak lehetnek, hogy a kandallóbetétek mindig tökéletesen melegítenek normál fűtés során.

Mit jelent az Ön számára a double spin rendszer?

  • Az égés folyamata eltérő tüzelőanyag-felhasználás esetén is rendkívül stabil. Az égés akár nagyon kevés tüzelőanyaggal is fenntartható.
  • A kiváló égésminőség folyamatosan garantált. Más termékek esetében az égésminőség általában kisebb terjedelemben teljesül. Természetesen az ökológiai szempont összefüggésben áll a gazdasággal.
  • Formatervezők és más szakemberek eltérő hőveszteségű épületekbe is beépíthetik a Romotop kandallóbetéteket, még abban az esetben is, ha a nagy üvegezésű kandallóbetét nem ajánlott.
     
vissza az előző oldalra

Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló