német minőség, német precizitás 

Minden HAAS+SOHN készülék tartós üzemre tervezett - 24 órás üzemidőre - a korszerű tüzeléstechnika jegyében.

INNOVÁCIÓVAL, DIZÁJNNAL ÉS MINŐSÉGGEL A PIACVEZETŐ POZÍCIÓIG

INNOVÁCIÓ

A befektetéseinkkel a fejlesztés, kutatás és környezetvédelem területén jövőorientált vállalatként új műszaki sztenderdeket és mércéket alkotunk. Az olyan úttörő innovációink, mint a clean technology, a szabadalmaztatott Dual-Control-System, az automatikus tüzelőanyag-felismerés vagy a világszerte egyedülálló i-Control teszik egyedülállóvá termékeinket.

DIZÁJN

Modelljeink fejlesztése során nagy hangsúlyt fektetünk az elsőrangú dizájnra és a stílusok nagy választékára. Nemes anyagok, minőségi felületek és széles színpaletta kapcsolja össze kályháink megjelenését és funkcióját egyetlen harmonikus egésszé. Termékeink a meghitt otthonosságot és az egyedi kialakítású kellemes környezetet testesítik meg.

MINŐSÉG

A legjobb minőség a technikával, funkcionalitással és felszereltséggel szemben támasztott legmagasabb igényt jelenti. Az ellenőrzött gyártási folyamatok, a pótalkatrészek elérhetősége és az első osztályú szolgáltatás a cégünk által képviselt minőség koncepciója. Így válnak termékeink életre szóló beruházássá.

 

 


 

ELŐNYÖK:

  • Kifejezetten magas hatásfok (79- 84 %), alacsony fafogyasztás jellemzi az összes kandallót és kandallókályhát
  • CLEAN TECHNOLOGY védjeggyel ellátott kályhája és tűzhelye teljesíti az EU-szerte előírt környezetvédelmi normákat és előírásoka
  • i-control - optimalizált égéstechnológia
  • SZABADALMAZTATOTT DUAL CONTROL TECHNOLÓGIA – automatikus teljesítményszabályozás széntüzelés esetén
  • Visszahűtött füstgáz
  • Dupla oldalfal, egyenletes hőeloszlás
  • Külső levegő csatlakozás: magas légszigeteltségű lakóterek esetére. Az égéshez szükséges levegő 100%-a külső levegő bevezető csonkon (100 mm Ø) kerül bevezetésre.
  • A szabadalmaztatott fa-szén automatikával szerelt készülékek feszültségforrást nem igényelnek.

A HAAS+SOHN kandallókályhákra, tűzterekre 2 év garancia, illetve bármely meghibásodás esetén gyári szerviz áll az Ön rendelkezésére.

 

 

 


Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló