Szabókandalló BLOG

Az „Év kandallója” pályázat nyertese voltunk 2017-ban

Az „Év kandallója” pályázat nyertese voltunk 2017-ban

A MACSOI - Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete - 2017. márciusában ismét meghirdette „Év kandallója” fotópályázatot. Ebben az évben egy egy pazar oldalüveges modern kandallónkkal neveztünk.
Benne voltunk a tévében!

Benne voltunk a tévében!

Az ECHO TV Számla műsorának forgatócsoportja Kecskeméten az üzletünkben járt! Nézzétek meg ezt a rövid riportot, ami egy szösszenetben összefoglalja az elmúlt 24 évünket.
Légtömör tűzterek kis kémény keresztmetszethez

Légtömör tűzterek kis kémény keresztmetszethez

Sokszor felmerül kandallóépítés előtt az a probléma, hogy kicsi a kémény keresztmetszete. Erre kínálnak megoldást a SUPRA NEO sorozat kandallóbetétei. MINDEN NEO KANDALLÓBETÉT LÉGTÖMÖR! AKÁR PASSZÍHÁZBA IS BEÉPÍTHETŐEK!
Kandallótörténeti kalandozások

Kandallótörténeti kalandozások

A Révai lexikonnak az a megállapítása, hogy „a kandalló használata nálunk inkább luxusszámba megy, minthogy éghajlatunk intenzívebb fűtést kíván, melyre a kályha alkalmasabb” sokáig, egészen az 1980-as évekig általánosan elfogadott álláspont volt. Nos ez az elmélet mára megdölt.
A duplaüvegezésű kandalló és a hatásfok összefüggése

A duplaüvegezésű kandalló és a hatásfok összefüggése

Sokakban felmerül a kérdés, hogy a dupla üvegezésű tűztérbetét hogyan fog fűteni. Mindannyian szeretünk a kandalló üvege elé ülni és a sugárzó hőt érezni. De azt a legtöbben nem tudják, hogy a kandalló összteljesítményének csak kb. 10-15%-át sugározza üvegen keresztül.
A TARANIS tűztér etalon a kandallók piacán

A TARANIS tűztér etalon a kandallók piacán

Ez a tűztér valóban a mai kor csúcstechnológiáját képviselő rendszer. Megmagyarázzuk, hogyan lehetséges ez, még mielőtt valaki azt gondolná, hogy marketingszagú a dolog. Mindenekelőtt a TARANIS tűztér teljesen légtömör a lakótér felé.
Ki a megbízható kandallóépítő?

Ki a megbízható kandallóépítő?

Véleményem szerint megbízható kandallóépítő az, aki a valóságban is megépített, saját referencia kandalló fotókkal rendelkezik. Azt javaslom, hogy bemutatott referenciák alapján válassz kandallóépítőt.
Hogyan védjük meg a parkettát a kipattanó szikrától?

Hogyan védjük meg a parkettát a kipattanó szikrától?

Sajnos kandallóból kipattanó a szikra, az esetlegesen kihulló parázs, megégetheti a parkettát. Ez maradandó flekket hagy a parkettán. Az ilyen visszafordíthatatlan kár nem csak a parkettán hagy nyomot, hanem van egy károsító mellékhatása az idegrendszerünkre is. Szerencsére van egy esztétikus megoldás a kandallóból vagy kályhából kihulló szikrák ellen.
A testreszabott kandallóbetét

A testreszabott kandallóbetét

A jelenleg is dinamikusan fejlődő kandallópiac elbizonytalaníthatja Önt. Vajon melyik kandallóbetét lesz a megfelelő? A KOBOK® komolyan gondolja, hogy valóban Ön dönthesse el, melyik az Ön számára ideális kandallóbetét.
Vízteres kandallókályhák dupla üveggel

Vízteres kandallókályhák dupla üveggel

Újdonságnak számít a dupla üvegezéssel készült vízteres kandallókályha. Rögtön 3 féle modell kapható a Szabó kandalló üzletében.
Az „Év kandallója” pályázat nyertese voltunk 2016-ban

Az „Év kandallója” pályázat nyertese voltunk 2016-ban

A MACSOI - Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete - 2016. márciusában meghirdette az „Év kandallója” fotópályázatot. Mivel a specialitásunk éppen az egyedi kandallók építése, számtalan gyönyörő kandalló közül választhattunk. Azért esett erre a kandallóra a választásunk, mert a környezete is különleges. Egy gerendaházban építettük.
Rendbe hozzuk elrontott kandallóját!

Rendbe hozzuk elrontott kandallóját!

Visszafüstöl, nem fűt, csak a baj van vele …. Elrontott, megunt, divatjamúlt kandallóját, helyrehozzuk, átépítjük, kicseréljük. Általában az elrontott dolgokat nehéz javítani: megtalálni a hibát, és a működési problémát. Sőt, fontos lehet a fafogyasztás csökkentése is.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

CÉDRE email 2 kályha
zománcozott öntöttvas VINTAGE kályha
Bruttó: 485.000 Ft
Bruttó: 339.000 Ft
utolsó darab
Névleges teljesítmény: 9 kW
Hatásfok: 76 %
Csatlakozási lehetőség: felső/hátsó
Dupla égés
Folytonégő
Füstcsőcsonk: 150 mm
Működés közben is hozzáférhető hamuzó
"Tiszta üveg rendszer"
Súly: 136 kg
 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló