Bemutatóterem

 

kandalló

Nyitvatartás:

Hétköznapokon: 10-17 óráig
Szombaton: 09-12 óráig

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 33.

Telefon: 76/495-545

Mobil: 20/9-260-814

E-mail cím: info@szabokandallo.hu

 

 

<iframe src='https://szabokandallo.booked4.us' style='width: 100%; height: 600px; border: none; margin: 0; padding: 0;'></iframe>

 

25 éve  tavasszal nyitottuk meg kandalló bemutatótermünket Kecskeméten, az Izsáki út 33. szám alatt.

Azóta foglalkozunk francia SUPRA kandalló, kandallóbetét- és kályhaforgalmazással.
Vajon hány olyan kandalló üzlet vagy bemutatóterem van Magyarországon, amely 25. éve megszakítás nélkül, ugyanazon a helyen, ugyanazt a kandalló márkát forgalmazza?

70 m2-es kandalló bemutatótermünk főfűtéséről 2007. áprilisa óta egy SUPRA TEMPORIS 2D kandallóbetét gondoskodik.

 

2010. májustól egy SUPRA TARANIS 67 D kandallóbetétet is be tudunk mutatni működés közben.

                                           SUPRA TARANIS 67D tűztér működés közben: 10 órás parázstartás!

 

A legújabb üzembe helyezett hőtárolós kandallónkban egy feltolható ajtós, duplaüvegezéssel ellátott, oldalüveges KOBOK tűztér a 2017-es fűtési szezon óta működik. A kandalló hőtárolós burkolatának hőmérséklete a tűz kialvása után még órákig forró marad. A hőtárolás hosszúságát a tűztérben elégetett fa mennyiségével tudjuk szabályozni.

         KOBOK CHOPOK VD 83/56 R90 S450 kandallóbetét hőtároló elemekkel felszerelve és hőtároló falazattal építve.Jelenleg 7 fő nagy kandalló márka termékeit tudjuk élőben prezentálni.


SUPRA az innovációban jeleskedik, a kandallóbetét gyártás terén a csúcstechnológiát képviseli.

 

RICHARD LE DROFF a SUPRA prémium márkája. A RICHARD LE DROFF számára a kiválóság alapkövetelmény. 
Szakembereik teljes odaadással dolgoznak, hogy minden kandalló kifogástalan legyen, ezen felül megbízható szervizelést is biztosítanak.

 

+Minden HAAS+SOHN kandalló, kandallóbetét és kályha megfelel a legszigorúbb normáknak valamint kiemelkedően magas hatásfokú.

 

HOXTER Igényes ügyfeleink részére kínáljuk a HOXTER felsőkategóriás tűztereit. A HOXTER kandallóbetétek alkalmasak hőtárolós és hagyományos, légfűtő kandallók építésére is. Minden HOXTER tűztér samottal bélelt, és rendelkezik külső levegő csatlakozással. Továbbá, minden HOXTER kandallóbetét rendelhető dupla üvegezéssel is.

 

ROMOTOP cég ajánlata 128 különböző kandallókályha modellt tartalmaz, ezek mindegyike választható homokkő, zsírkő illetve 30 féle színű hőtároló kerámia burkolattal. 
A ROMOTOP tűzterek mindegyike légtömör, és nagy választékot nyújt alacsony energiaigényű házakba is.

 

KOBOK magas minőségű, légtömör kandallóbetéteket gyárt, A  legnagyobb választékkal bíró kandallóbetét gyártó,illetve a számos opció csak bővíti a kínálatot. A legjobb szívvel ajánljuk a KOBOK tűztereit, hivatkozva az utóbbi évek sok-sok elégedett ügyfelére, a reklamációmentességre.

 

EDILKAMIN pedig leginkább a vízteres és pellet kandallóbetét, kályha szektorban kiemelkedő, de a kandalló forgalmazás területén is bőséges választékot nyújt.

 
Üzletünk három helyiségében 14 komplett kiállított kandalló, 21 különböző kandallóbetét, 20 kandallókályha és számos kandallótartozék ad ízelítőt választékunkból.

 


Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló