5 új kandallókályha a Szabó Kandalló Bemutatótermében!

2012. szeptemberétől megtalálható kínálatunkban a ROMOTOP gyár teljes termékskálája. A ROMOTOP vezető európai kályha és kandallógyártók beszállítója. A kandallókályhák választék bővítésével 80 féle új készülékünk van. Ezek klasszikus, modern, elegáns, különleges formatervezett modellek. Mindegyik választható 30 különböző színű hőtároló kerámiaburkolattal vagy a gyönyörű rajzolatú, természetes homokkő illetve zsírkő és az egyszerűbb lemez borítással. De a lemez burkolatok színe is választható: lehet a trendi barna vagy a hagyományos szürke illetve fekete. Vastag, minőségi samottal béleltek, így azok is hőtároló képességgel bírnak. Az elegáns kandallókályhák nagy része rendelkezik külső levegő csatlakozással, zárt rendszerűek.

Szabóné Virág Edit

üzletvezető

Szabó Kandallóstúdió

 

Tetszik? Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló