SUPRA terméktanúsíás

Az "NF" (francia szabvány) és FLAMME verte a címkék is garantálják a megbízhatóságot.

kandallóA SUPRA valamennyi terméke megfelel a CERTITA (hűtő -, fűtő- és légtechnikai termékeket bevizsgáló független szervezet) által tanúsított franciaországi ZÖLD LÁNG 2009 charta előírásainak. Ennek a címnek a megszerzése önkéntes.

ZÖLD LÁNG (FLAMME VERTE) minősítés megszerzéséhez a készülék hatásfoka legalább 70%-os vagy annál magasabb, a szénmonoxid kibocsátása pedig legfeljebb 0,3%, vagy az alatti kell legyen. Ez garantálja, hogy ezek a kandallók energiatakarékosak, csökkentik az üvegházhatást, így védik a környezetet.

2010.január 1-től az ADAME (francia környezetvédelmi és energetikai ügynökség) által bevezetett új típusú címkézés a pontosabb energiahatékonyság jelölésére szolgál.
A csillagok száma: 1-7-ig, melyek az energiahatékonyságot és a CO kibocsátását jelölik
Szinte minden SUPRA tűztér és kandallókályha 4 vagy 7 csillaggal rendelkezik.

az elérhető maximális csillag: 7*


NF minőségi védjegyű laboratórium
 

Az NF védjegy szavatolja a SUPRA készülékek minőségét és biztonságosságát. Továbbá azt, hogy azok megfelelnek a Franciaországban érvényben lévő szabványoknak. Az NF tanúsítvánnyal rendelkező SUPRA termékek rendszeres ellenőrzése szavatolja az állandó minőség biztosítását. A termékeket egy külső független és pártatlan szervezet folyamatos minősítésnek veti alá: a készülékek kezdeti vizsgálata, éves vizsgálat a gyárban és időszakosan ismétlődő mintavétel. Önkéntes program.

vissza az előző oldalra

Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló