A „By – Pass” szelep
A torokban elhelyezett „By – Pass” szelep biztosítja a jó hatásfokot.

A SUPRA az egyik első gyártó, aki ezt a rendszert alkalmazta, amely lehetővé teszi a füst cirkulációjánakkihasználását a kandallóban.

Nyitott: a füst közvetlenül a füstcsőbe érkezik, ez biztosítja azt, hogy újra meg lehessen rakni akészüléket, és működjön a felemelt ajtóval anélkül, hogy a füst a szobába jutna.                                                                                                            A tűz meggyújtása és felélesztése gyorsabban történik.

Zárt: arra kényszeríti a füstöt, hogy cikcakkos útvonalon keresztül jusson ki.                                                                                Minél tovább érintkezik a füst a fallal, annál több hőt ad át, többet, mint bármilyen tűztérben.

vissza az előző oldalra

Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló