Kandallós ötletek és tanácsok: Tisztítószerek

Országszerte ismert Szabó Kandalló már 1993 óta épít kandallókat. De szerintük a kandallót nem elég megépíteni, utána a használatához több célszerű eszközre is szükség van:
Ezek a fatároló, fahordó eszközök, illetve a tisztítókészlet, amely megkönnyíti a kandalló napi tisztántartását, de a tűz égése közben a fahasábok mozgatásában is hasznosak lehetnek.

Kandalló tisztító készlet 1 Kandalló tisztító készlet 2

 

Milyen kínálattal rendelkeznek?

Üzletünkben a különböző stílusú kandallókhoz széles választékban megtalálhatók a kandalló kiegészítők. Modern házakba egyszerű vonalú, úgynevezett minimál stílusú és rozsdamentes szetteket ajánljuk. De nagy a választék rusztikus és klasszikus tűzszerszámokból is, fekete, illetve arany, bronz, ezüst antikolt változatban.

Hogyan célszerű kiválasztani a megfelelő készletet?

Elsősorban a lakás és a kandalló, kandallószellőző stílusához megfelelő készletet és fatartót kell választani, mely színében, anyagában és hangulatában illik környezethez.

Kiegészítő termékek kandallókhoz 

 

Mi volt az idei szezon favoritja?

Mivel nagyon fontos, hogy a kandallótisztítást gyorsan, pormentesen és kényelmesen meg tudjuk oldani, így nagy kedvenc a motoros hamuporszívó.
Ez egy 1200 Wattos motorral felszerelt porszívó készülék a nagy szívóerejével könnyűszerrel felszívja a hamut. A készüléket ellátták egy 150 cm hosszú tömlővel valamint egy 20 literes tartállyal. Ez a speciális porszívó alkalmas hideg és langyos hamu (de nem a parázs) eltávolítására. A szűrők megakadályozzák a por és a hamu bejutását a motorba, valamint egy elsődleges égés-gátló szűrővel is fel van szerelve.

Milyen kandalló takarításhoz szükséges szereket ajánlanak még?

Kandalló takarításához termékekSzezononként egyszer érdemes elégetni a kandallóban egy kéménytisztító hasábot, melynek füstje ásványi katalizátorokat juttat a kéménybe. Rendszeres használata nem engedi, illetve eltávolítja a koromlerakódást a kéménykürtőből, így megszünteti a kandallóból áradó szagokat.

De nagyon fontos, hogy az üveget is könnyedén tisztán tudjuk tartani. Erre a célra csak nagyon jó minőségű kandallóüveg tisztító folyadékot használjunk.

A nálunk kapható speciális folyadék könnyedén leoldja a szennyeződést az üvegről, anélkül, hogy a kandallóüveg szigetelő zsinórját károsítaná.

Itt fel is hívnám mindenki figyelmét, hogy a hidegzsíroldóval ugyan remekül letakarítja az üveget, de sajnos az üveg szigetelőzsinórt tönkreteszi.

Nagyon fontos, hogy azt se felejtsük el, ha száraz fával fűtünk a kandallóban, minimális lesz az üvegen a szennyeződés.

Milyen lehetőség van a begyújtás megkönnyítéséhez?

A gyufafejes gyújtóssal a kandalló vagy a cserépkályha begyújtása igazán könnyű, a fa és a viasz összetételű gyújtós 15 percig ég. A tűztér rostélyát nem károsítja, mivel nem tartalmaz kerozint.
Jelenleg, a karácsonyig tartó akciónkban az összes kandallótisztító szettet és fahordozót 10 % kedvezménnyel árusítjuk.

Január 03-től megújult energiával kezdjük a 2011-es évet.
Azoknak pedig, akiknek nem tudunk személyesen boldog ünnepeket kívánni, ezúton küldjük karácsonyi és újévi jókívánságainkat!

Fatartó kandallóhoz 


Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló