Bemutatkozás

1993 tavaszán nyitottuk meg kandalló bemutatótermünket Kecskeméten, az Izsáki út 33. szám alatt.

70 m2-es kandalló bemutatótermünk Üzletünk három helyiségében összesen 14 komplett kiállított kandalló, 20 különböző kandallóbetét, 20 mobilkályha és számos kandallótartozék ad ízelítőt választékunkból. 

Jelenleg 7 fő nagy kandalló márka termékeit tudjuk élőben prezentálni.

Ezek egyike a HAAS+SOHNmely évtizedek óta a legsikeresebb kandalló és kályhagyártók közé tartozik.

Kiemelkedő a kályhák szektorában. Számos HAAS+SOHN kandalló kányha nyert nemzetközi díjat az innováció és az ökológia területén elért eredményekért.

Minden HAAS+SOHN kandalló, kandallóbetét és kályha megfelel a legszigorúbb normáknak valamint kiemelkedően magas hatásfokú;. l70 m2-es kandalló bemutatótermünkben az alábbi HAAS+SOHN kandallók élőben megtekinthetőek:

  • SALZBURG easy panoráma 3. oldalon üveges kandallókályha 
  • PINUS II minimál sarokkandalló

Üzletpolitikánk az elmúlt 25 évben mindvégig a megrendelőink elvárásainak megfelelő, minőségi munkavégzés volt.

A mind színvonalasabb munka érdekében folyamatosan fejlesztjük eszköztárunkat és technológiánkat.

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy csak a minőséget képviseljük, mely ebben a kiélezett versenyhelyzetben komoly garanciát jelent.

Lényeges, hogy kandalló illetve kandallóbetét  kiválasztása előtt keresse meg a gyártók honlapjait is, hogy megbizonyosodjon a gyártói referenciákról illetve a hiteles technikai információkról.


HAAS+SOHN - INNOVATÍV KÁLYHÁK ÉS TŰZHELYEK 1854 ÓTA

A HAAS+SOHN évtizedek óta a legsikeresebb kandalló- és tűzhelygyártók közé tartozik. A számos telephelyén több mint 450 alkalmazottat foglalkoztató vállalat értékesítő partnerei sűrű hálózatával vezető szerepet tölt be Közép-Európában.

           SALZBURG easy 3 oldalon üveges,panoráma kandallókályha, mely üzletünkben élőben is megtekinthető!

 

JÓL BEVÁLT IMMÁRON TÖBB MINT 150 ÉVE

A vállalat története a két kereskedővel, idősebb Wilhelm Ernst Haas-szal és a fiával, ifjabb Wilhelm Ernst Haas-szal kezdődött. 1854-ben megszereztek egy vasöntödét a hesseni Neuhoffnungshütte területén. Apa és fia már a legelső pillanattól tág látókörről és újítószellemről tett tanúbizonyságot. A folyamatosan növekvő siker eredménye terjeszkedés és további üzemek és gyárak lettek. Röviddel az alapítás után megkezdődik a kályha-  és tűzhelygyártás korszaka.

 Az 1970-es évek óta működik a vállalat a mai elnevezéssel. 2001-ben kezdődik a pelletkályhák gyártása. Manapság a Haas+Sohn az iparág egyetlen teljes termékpalettát kínáló vállalata és szakértő az innovatív kályhák és tűzhelyek terén. A kínálat a kandallóktól a kandalló- és pelletkályhákon keresztül egészen az olajkályhákig és tűzhelyekig terjed.

A kezdetektől mind a mai napig alapvetően meghatározó a hosszú évtizedeken át növekvő vállalkozás iránti érzék, a kályhagyártásra vonatkozó tudás és szakmai fogások iránti igény és nem utolsósorban az európai piacon elért sikerek. Mindez együttesen képezi azt az alapot, amely a Haas+Sohn-t összetéveszthetetlen és kiemelkedő minőségű márkává teszi – amelyet a dizájn, az innováció, a minőség és számos kitüntetés jellemez.

„Termékeink hazai és nemzetközi díjakkal történt kitüntetései számunkra a dizájn, innováció, ökológia és minőség terén tett erőfeszítéseink elismerését jelentik. Erre büszkék vagyunk!”

Főbb tevékenységeink

  • kandalló forgalmazása
  • típus és egyedi tervezésű kandallóburkolatok gyártása, forgalmazása,
  • alapanyagok kereskedelme
  • kandalló építés
  • kandallókályhák forgalmazása
  • kandalló kiegészítők forgalmazása
  • helyszíni felmérés
  • egyedi kandalló tervezése - az Ön ízlésének és a választott helyiség sajátosságainak megfelelő kandalló egyedi tervezése, kivitelezése és üzembe helyezése az ország egész területén

Szolgáltatásaink

 

További információval szívesen állunk rendelkezésükre bemutatótermünkben illetve telefonon. >>>


Kérjen árajánlatot! Töltse ki ingyenes űrlapunkat és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

A fenti kulcsszó mezőbe írja be a keresni kívánt kifejezést. A találatokat a termékek (kandallók, kályhák, stb.) és a kiegészítő webáruházas termékekből (fatartók, szellözőrácsok, stb.) adja vissza a rendszer.

Minden kosárinfó megtekintése >
regisztrálás elfelejtette a jelszavát?

Kandallóvásárlás előtt áll?

Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!

 

5% kedvezmény?

Nem kérünk sokat érte!

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, akkor a webáruházunkban a következő vásárlás alkalmából 5% kedvezményt adunk! Részletek a feliratkozás után.

Szabó kandalló